top of page
information-security-header-2.png

Siber Güvenlik Araştırmacıları ve Gençlik Derneği

image.png

Eğitim

Siber güvenliğin tüm alt alanlarında kapsamlı ve uygulamalı eğitimler veriyoruz.

image.png

Projeler

Öğrendiklerimizi fikirlere dönüştürüyoruz, fikirlerimizi uygulamaya koyuyoruz. Takım çalışmalarıyla projeler geliştiriyoruz.

image.png

Etkinlikler

Bilinçlendirme çalışmalarına önem veriyoruz. Ağımızı genişletecek, yeni ufuklar açacak keyifli etkinlikler düzenliyoruz.

Derneğimiz, Batı Karadeniz Bölgesi Zonguldak İli'nde siber güvenlik, bilişim teknolojileri ve gençlik çalışmaları alanında faaliyet gösteren kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. Gençlere yönelik sağladığımız eğitim programları, sektördeki en son gelişmeleri takip eden uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilmektedir.

pexels-anete-lusina-5240544.jpg

Siber Güvenlik Araştırmacıları ve Gençlik Derneği, eğitim alanında dönüşüm yaratmak üzere tasarlanmış çeşitli Personel Hareketliliği eğitim kursları sunan bir lider kuruluştur. Eğitim kurslarımız, öğretmenlerin, eğitmenlerin ve eğitim personelinin ihtiyaçlarına odaklanarak dijital ve girişimcilik becerilerini geliştirerek dijitalleşmeyi desteklemeyi hedeflemektedir.

Siber Güvenlik Araştırmacıları ve Gençlik Derneği olarak Erasmus+ KA2 – Stratejik Ortaklıklar - Gençlik Alanında Stratejik Ortaklıklar programı kapsamında sizlere profesyonel destek sunmaktan mutluluk duyarız.

Siber Güvenlik Araştırmacıları ve Gençlik Derneği AR-GE Faaliyetleri

Siber Güvenlik Araştırmacıları ve Gençlik Derneği AR-GE faaliyetlerini öncelikli olarak ele almaktadır. Derneğimiz, yenilikçi projeler gerçekleştirmek ve topluma fayda sağlamak amacıyla çeşitli AR-GE projeleri yürütmektedir.

Oyun Eğitimleri ve Teknolojik Yenilikler!

Dernek olarak, gençlerimizin yeteneklerini geliştirmek, teknolojiye ilgi duymalarını sağlamak ve onları geleceğin liderleri olarak yetiştirmek amacıyla çeşitli oyun eğitimleri ve geliştirme projeleri düzenliyoruz.

Girişimcilik Eğitimleri ve İnovatif Projeler

Siber Güvenlik Araştırmacıları ve Gençlik Derneği olarak, dijital teknolojiler projeleri, girişimcilik eğitimleri ve inovatif proje geliştirmeleriyle gençlerimizin teknoloji ve iş dünyasında kendilerini geliştirmelerini hedefliyoruz.

pexels-cottonbro-studio-8721342.jpg
bottom of page